12/03/2020

Lions Club Bodegraven organiseert in juli 2020 wederom de Diamantweek. Dit is een vakantieweek voor een groep van ongeveer 28 kinderen uit de Amsterdamse Diamantbuurt, aangeboden en verzorgt door Lions club Bodegraven.

De kinderen in de leeftijdscategorie van 10 tot 15 jaar komen uit de Amsterdamse binnenstad en zijn veelal niet in de gelegenheid om op vakantie te gaan. De kinderen met hun begeleiders verbleven  in de groepsaccommodaties van De Hollandse Boerderij in de Meije, waar ze genoten van een onvergetelijke vakantieweek in het Groene Hart.

De Diamantweek is in 2011 begonnen op initiatief van de Nieuwkoopse Lions club. In de daarop volgende jaren is de Diamantweek georganiseerd door twee Lions clubs in Woerden. Voor 2015 heeft Lions club Bodegraven de organisatie op zich genomen.

Binnenkort vindt u meer informatie hierover op deze website.