05/03/2020

Donderdag 5 maart organiseerde Lions Club Bodegraven weer de jaarlijkse KennisQuiz Bodegraven voor bedrijven, instellingen en andere groepen mensen die samen een leuke avond willen hebben.

De Lions KennisQuiz is een gezellige avond in het Evertshuis met een buffet, een hapje en een drankje waarin de teams tegen elkaar strijden om de felbegeerde wisselbokaal en daarnaast ook geld inzamelt voor een goed doel.

Een nieuwe dimensie deze keer was wel de snelheid van reageren op de vragen. Tot het laatst toe bleef het spannend wie de wisselbokaal in de wacht zou slepen. Uiteindelijk lukte het team FermWerk om in de laatste ronde door te breken, mede door een slimme inzet van de joker.

De opbrengst van de avond wordt besteed aan de organisatie van de Diamantweek. Samen met de stichting Combiwel organiseren we van 20 tot 24 juli een week vol activiteiten voor kinderen in achterstandssituaties, waarvoor vakantie niet tot de mogelijkheden behoort. Ze zijn afkomstig uit de Diamantwijk in Amsterdam en omgeving.

Klik hier voor meer informatie