02/04/2020

Door toedoen van corona hebben wij moeten besluiten om de Omloop Groene Hart Bodegraven 2020 op Pinksterdag 1 juni geen doorgang te laten vinden.

Neemt niet weg dat de Omloop op 2e Pinksterdag 2021 al in onze activiteitenkalender staat aangemerkt. Ondanks het ontbreken van inkomsten van vele sponsoren en inkomsten uit startgelden van deelnemers, heeft Lions Club Bodegraven besloten de ondersteuning die anders uit de opbrengsten van Omloop 2020 werden betaald, wel doorgang te laten vinden. In dit geval vanuit de eigen clubkas.

Deze opbrengst gaat naar de plaatselijke afdeling van Vereniging de Zonnebloem voor activiteiten met licht gehandicapten en ouderen uit Bodegraven - Reeuwijk. Daarnaast is een deel van de opbrengst bestemd voor de jaarlijkse Muzikale Kerst Ontmoeting (MKO) voor ouderen die in december rond de Kerst wordt georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie