02/04/2020

Wereldwijd blijft het aantal besmettingen met het coronavirus toenemen. Lions Club Bodegraven houdt voortdurend nauwkeurig in de gaten hoe de situatie zich ontwikkelt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze clubleden en hun familie. Om dit niet ten koste te laten gaan van onze activiteiten ten goede van de Bodegraafse gemeenschap hebben we vanavond een primeur beleefd in online vergaderen. Boven verwachting verliep dit uiterst effectief en levert het bewijs dat wij onze werkzaamheden tot de zomervakantie kunnen voortzetten. Ondanks dat onze activiteiten waar mensen bijeenkomen geen doorgang kunnen vinden, zoals de Omploop van het Groene Hart op 2e Pinksterdag, zijn wij in staat om andere activiteiten op touw te zetten en op andere wijze goede doelen te ondersteunen.